HondenPage baasje Jos Kuijer

Over Jos Kuijer

honden foto van Jos Kuijer Wat ging er zo mis bij onze Bowy?

Op 19 januari 2010 wilden we onze dwergschnauzerpup van 6 maanden op herhaaldelijk advies van de dierenkliniek laten steriliseren.
Bij het inbrengen van de infuusnaald raakte Bowy heel erg gestresst en heeft enorm gegild en gekrijst. De assistente adviseerde een spierverslappende injectie ter kalmering, dit vond de dierenarts echter niet nodig, want dan kreeg het hondje "haar zin". Na de tweede poging lukte het toch het infuus in te brengen en zakte Bowy in slaap. Thuis gekomen hadden wij een heel naar gevoel over de gang van zaken. Na een half uur werden we gebeld met de mededeling dat onze Bowy was overleden. Wij waren ervan overtuigd dat de vreselijke stress een directe aanleiding gaf tot een hartstilstand. De dierenarts kon op geen enkele wijze verklaren wat er mis was gegaan, ons wanhopig en kapot van verdriet en onbegrip achterlatend. HOE KON DIT GEBEUREN?? Wij willen hierbij iedereen waarschuwen, eerst de werkwijze van de kliniek uitvoerig door te spreken en ervoor te zorgen dat uw pup niet,zoals bij ons,zo van de straat binnen 20 minuten op de operatietafel belandt, met alle verschrikkelijke gevolgen van dien.

Fam. Kuijer
Velserbroek

Krabbels aan Jos Kuijer


Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Jos Kuijer heeft 11 ontvangen.

Berichten en online status
Jos Kuijer was voor het laatst online 12 jaar, 2 weken, 6 dagen, 21 uur, 35 minuten, 48 seconden geleden

Honden Foto's

Jos Kuijer heeft nog geen honden foto's toegevoegd


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^